Често задавани въпроси

В секцията с често задавани въпроси, ще намерите информация по темите, които най-много вълнуват нашите потребители:

С цел безопасност и пълна информираност на потребителите за това кой ще пътува или управлява автомобила в споделено пътуване, организирано в платформата Tripinfy, запазването и организацията на пътуване от името на друг човек не е позволено и се третира като нарушение на Правилата на ползване.

Бихме искали да ви информираме, че регистрирането на опити за запазване или организация на споделено пътуване, което нарушава това условие, може да доведе до блокиране на вашия профил в платформата. Молим ви да се запознаете с пълните ни условия за използване на платформата Tripinfy на https://tripinfy.com/terms-of-use/. 

Можете да промените вашия телефон номер от менюто Профил в мобилното приложение на Tripinfy, след като изберете опцията за Редакция на профила, вдясно от профилната ви снимка. Имайте предвид, че ще се изисква повторна верификация на вашия телефонен номер, преди да можете използвате приложението да организирате или запазите пътуване.

Потребителите могат да сменят телефонните си номера не по-често от 6 месеца. Ако е необходимо по-често сменяне на номер може да се свържете с администартор от Профил -> Свържи се с нас.

Понякога при верификация на вашия телефонен номер, полученият sms код не се приема и бива отхвърлен като грешен. Ако се сблъскате с този случай, моля пишете ни своевременно като използвате съпорт чата. Тогава ние ще генерираме нов код за валидация.

Молим ви, имайте предвид, че от съображения за сигурност и с цел да гарантираме, че системата не се ползва неправомерно и злонамерено, можем да ограничим броя на sms кодове за верификация. Затова е важно в случай, че кода не работи, да ни пишете веднага по съпорт чата. 

С цел да гарантираме пълна информираност и сигурност на нашите потребители, сме изготвили списък от правила, които да спомогнат за приятно и успешно потребителско преживяване на платформата Tripinfy. В тази връзка ви молим ви да се запознаете подробно с пълните ни Условия за използване на платформата Tripinfy на https://tripinfy.com/terms-of-use/ , конкретно с т.6. Права и задължения на потребителя. Като нарушение на Условията за използване на платформата Tripinfy се третира и запазването и организацията на пътуване от името на друг човек, което не е позволено.

Бихме искали да ви информираме, че регистрирането на опити за запазване или организация на споделено пътуване, което нарушава това условие, може да доведе до блокиране на вашия профил в платформата. На адрес https://tripinfy.com/terms-of-use/ можете да откриете пълните Условия за използване на платформата Tripinfy.

Абонаментните планове в платформата Tripinfy се подновяват автоматично, докато не бъдат ръчно прекратени от потребителя. Прекратяването може да стане от раздел „Портфейл“ във Вашия профил. Там може да изберете активния абонамент, което ще отвори страница за управлението му.

Също така потребителите на iOS могат да прекратят абонамент следвайки инструкциите тук: https://support.apple.com/bg-bg/118428

Ако сте потребител на Android може да прекратите абонамент следвайки инструкциите тук: https://support.google.com/googleplay/answer/7018481?hl=bg&co=GENIE.Platform%3DAndroid

Ако сте заплатили абонамент през нашият website или от Huawei смартфон, може да го управлявате на този адрес: https://portal.tripinfy.com/Payment